Followers

uitm machang .


eh i should write uitm MACHE rasanya . haha
assalamualaikum .

dah dua minggu aku jejak kaki dekat uitm macchang , dan dua minggu jugakla aku tak berblogger . ceycey baik gilakan ? (padahal reason utama - takdak wifi, streamyx mahupon apa apa yg membolehkan aku online) haha . ni pon guna kawan punya credit wifi . hem sedih gila rasa .

minggu mds (minggu destini siswa) dah habis . dan sekarang aku dah officially jadi penuntut unibersiti . (muka hensem) . 

mds bejalan dengan lancar , haha mentang mentang dah habis laju ja cakap lancar kan , time mds tu rasa macam nak hentak kaki dekat dinding lepastu naik ambulance masuk wad pon ada la jugak (metapora gila kan) . first day mds dah buat group . wahwah semngat dak ? reunion kenalan fb , adala dalm tujuh orang temasuk aku , ada ayu , dino , tg , ainil , zima dengan dian . then depa kasik nama 7e . entah camna la boleh keluar nama seven-e tu , tapi aku ok ja , e boleh stand for Ezzati kann . HAHA . (muka hensem lagi sekali) actually kami betujuh ambik kos yang sama , so memang satu kelas la .


waktu mds dekat padang . haha memang gempak gilalakan , siswa lawan bola dengan rektor , kami jadi pasukan sorak oioi . haha .
GO SIWA GO SISWA GOGOGO . haha dah macam agogo dah ha

ITS OKEY ITS ALRIGHT KEMON SISWA FIGHTFIGHTFIGHT ! 

penat besorak akhirnya kalah jua . chis !

pic kredit to tg yg hado henpon canggih wana pink . :)


ni buku probability and statistik PROF wan fauzi , dan research and methodology PROF zainudin awang . bila masa aku nak khatam ? wallahualam . (muka sengih comel comel)

pic credit to zima .

aku dah malas nak taip . tadi taip dah untuk sentence bawah gambo buku ni , tup tup hilang pulak . chis terus hilang mood rajin . dahla nak sambung tengok dream high balik , ok salam :)

:: kat sini kan , bila aku tesasul keluaq dialek penang sikit sikit mesti ada orang gelakkan aku , rasa glemer gila kottt . HAHA . okfine lepasni kita speaking speaking kelantan pulak . nantikan nahh . 


4 comments:

sitiinajihah said...

fuyooo pelajar universitii..bestnyaaaa..hehehe..

zty said...

haha . jiah pon unibersitis to be , don wory ^^

sitiinajihah said...

takdaknyaa..maleh nk smbg study da..nk kawen ja nieh..HAHAHA

zty said...

hahah . koya la jiah ni , yela p la kawen nuh .. jgn lupa jemput sudahh . waha waha semangat jakan nak kawen . x kawen siap ^^^

haha