Followers

life .


assalamualaikum .

selalu rasa keinginan yang membuak buak untuk tulis blog tapi selalu sangat tersyuck dekat fb . lepastu rasa dah xdak idea dan malas nak sign in . T.T sedih kann >.<"

panjat tangga ni memangboleh membuatkan anda berpeluh . haha . walaupun bilangan anak tangga dia lebih sikit dari tangga yang lagi satu tu tapi curam dia boleh tahanla .. ada 182 anak tangga , tangga yg lagi satu ada 188 anak tangga . (dah takdak kerja sangat sampai sempat kira anak tangga en :))


kelmarin keluar dengan classmate ke kota bharu . tujuan utama nak ke jomheboh . HAHA . terbaikk kan ? agenda menghabiskan duitla jawabnya . tapi sebelum sampai ke jomheboh kami sangkot dekat kb mall dulu . memang habis nak dekat seratus jugakla campur tambang , makan , goodie beg di jomheboh dan novel . yahh zty beli novel . one more novel karya hlovate jadi pilihan :) ni novel terbaru dia :: contengan jalan , i-fend ii-ksquare:: novel dia memang terbaik dengan unsur cinta terhadap ilahi . big clapped for hlovate . i wished i can meet hlovate someday >.< gila betul teringin nak tahu identiti hlovate ni . serius . 

the man who decided to change on the twelve hour dies on the eleventh .

that the quote for kisah i-FEND . hem berjaya membuatkan zty mengalirkan air mata . serius lagi . 

kisah yang hlovate tulis ni membuatkan zty terpikir for my LIFE too . why that ? why this ? why ? and why ? kadang kadang rasa serabut dan last last comfort diri . dahla takyah pikir panjang . nanti merana . >.<

pernah dak dapat kawan yang sangat annoying ? 
mestilah pernah kan . even kawan baik sendiri kadang kadang dia suka buat benda yang annoying . kan ?
hem . i have that feeling now .
tapi rasa tu kadang kadang bercampur rasa biasa .
kadang kadang rasa geram .
annoying .
sakit hati .
biasa . 
di luar jangkaan .

hem . geram kan ? 

zty hanya berharap agar Allah berikan kekuatan untuk zty terus bertahan . dan rasa negatif itu hilang . 
amin .

salam .

rasa nak bagitau 1 - minggu depan ada test calculus dan c++ dalam hari yang sama . memang sangat terbaik .

rasa nak bagitau 2 - minggu depan ada pembentangan ctu . tapi tak siap lagi T.T  .
rasa nak bagitau 3 - minggu depan hari khamis balik rumah . itulah yang paling terbaik :)



No comments: