Followers

the day :)


assalamualaikum :)
wuuuh rasa macam nak nanges kan ,

actually ni dikira kek kedua aku la untuk besdey kalini. wawa . tepuk tangan sikit. haha
ni intan yang beli :)
haih teharu betui, aku ni hari hari gadoh dengan intan, teharu jugak bila dia belikan kek. wakaka. over kan ? ala.. tapi bukan gadoh betui betui pon, gadoh gitu gitu la. baru rock kan :)
dia suka cakap. hang pasaipa ? takpon. hang nak kena dengan aku ? hahaha . senget la hang tan

kek yg first tu aku takdak gambaq, lagipun dah 13 hari sambut. (time prank) , 

teharu la besdey tahun ni. 

warghhh . im going twenty next year . dah tua dah kan :)

oklah. dah habis cerita besdey meh kita sambung bab exam pulak. sekarang ni dah masok seminggu dah study week . hem malas betui nak study, asyik layan running man ja . T.T haaha . 5hb ni exam titas . may Allah bless me :)

ok lah . salam to all :)


No comments: