Followers

kembali ke pangkal jalan


asslamualaikum .
amboi sejuk perot mak dengaq tajuk entry ni kan .

haha. dah dah leteww running man. 

dah dah letew jong kookie.

dah dah letew nobel.

warghh boleh gila aku dengan tiga benda alah ni . 

ok lepaih ni aku nak menyebokkan diri dengan feltcraft pulak. hish dulu bukan main lagi rindu nak menjait tetiba balik tinggal ja benda alah ni kat bawah iron board tu. kekeke . sorila.. pengaroh kookie kuat sangat XD honestly dulu aku langsong x minat benda benda bekait lagu ni. apatah lagi nak dengaq lagu kot corong corong ladio mahupon henset yang begaya tu. alah dengaq camtu camtu ada la.. tapi xda la sampai gila gila tu. kekeke , tapi tetiba ja aku jadi ketagih dengan lagu kookie ni. haishh bila meningkat dewasa pulak la nak buat perangai haru ni kan . haihh haru biru betoi ! 

meh dengaq ni. turbo punya. 1995 . huahua . retro tauu 

twist king. time ni kim jong kook baru umoq 18 XD








3 comments:

semutsengal said...

kpop ?


Ah, tak layan.


AHHAHAHAH

iNtAn NaDiAh said...

memg xlehb blah !HAHA :p

zty said...

semutsengal : x layan sudah. balik balik kena ludah XD haha

intan nadiah : awat pulak ? pisau ada , belah jala XD