Followers

blog sudah canggih


assalamualaikum .

 dah dekat dua bulan aku x post dekat blog usang nih, setakat jenguk jenguk time ada dalam lab ataupon time menumpang dekat bb kawan tu adala , kalau nak sign up tu memang x la kan. haha

mungkin ada hikmahnya kalau xdek bb ni

1 . x bukak fb
2 . x bukak blog
3 . x tengok jk the sparta itu

haha. so hikmah terbesarnya adalah jimat masa,wang dan tenaga. eh yeka ?

tapi bila dah bercuti ni, mulala balik aktiviti lama , pekataan 'x' dekat no 1 2 3 tu entah kemana hilangnya . heeeeeeeeee. so moralnya, pandai pandai la nak hidup

you decide . kan ?

eh tesasar pulak, tajuk entry blog sudah canggih tetiba cakap pasal benda lain. sengal ja hang ni .
so setelah dua bulan aku x bukak blog ni , terpinga pinga bila setting dia dah lain . lagi suci dari dulu . kan ?


lepas ja sign-in dia akan keluaq page begini kan , first impression aku : alahai canggih dah sekarang 
then : waaaaaah ada pageview . heuheu boleh cek selalu lepasni


then click ja dekat anak panah tu.

 ada earnng lagitu weh . haha , aku punya ? ahh x payahla , tengok graph pon dah tau resultnya kan . XD XD pageview today 6 ja . alah ok letewww untuk blog usang yang serba xdak manfaaat ni kan XD

setelah digelodek gelodek , entry berbunyi 'kim jong kook' yg dapat byk perhatian . ohh ramainya peminat kau JK . hem lepasni nak buat selalu lah camni XD heuheu

oklah . jom tidoq . salam alaik .

No comments: