Followers

sem dua is over ! ^^


assalamualaikum .

berkahirnya paper algebra 11hb haritu . maka tamatlah riwayat sem dua aku . yahoo

goodbai mache

goodbai rumah pokteh

goodbai all the things yang ada di bumi machang

ahak . buat macam x jejak kaki langsong dah kan ^^

insyaAllah jejak jugak kot . tapi x selalu la sebab sem depan aku dah pindah ke kampus kota bharu . hemm . telebih bandar lah pulak ^^ . nampaknya kena lebih berhati hati , duduk dekat mchang yang serba x berapa bandar tu pon duit mencurah curah keluar macam angin , inikan pulak kat tengah tengah bandar yang kiri kanannya mall . ya Allah teguhkanlah hati hambamu ini . amin ^^

 akan dan akan dan akan merindui sem dua yang gila gempak ! walaupon lately ni kami sedar yang aktiviti study masa sem dua lebih banyak sikitttt dari sem satu . tapiiiiiiii sem dua sangaaaaat relax .haha . lately laa.. padahal hari hari ulang benda yang sama . kalau study week tu x ke library alamat tidur dan bermovielahh sepanjang minggu . kahkah . x bermoral langsong . haih . *sem satu kurang study pon okeyla sebbab mmg mula study dari awal sem . so okeyla . eh okey ke ? ^^

 tapi harap sangat sem ni dapat dekan . amin 

lastly selamat memuliakan bulan ramadhan . ^^


No comments: