Followers

alhamdulillah


assalamualaikum.

alhamdulillah . tadi dapat result . xdek apa yang layak diucap lagi selain alhamdulillah . walau x sehebat mana tapi aku puas hati ^^ bukan senang nak rasa puas hati begini . ehem . 

besyukur sangat sebab dapat kawan kawan yang selalu ajak aku study . hehe kalau nak dibiaqkan budak ni sorang memang atas katil la jawabnya . ayu dino dan dian tq noh , uol memang daebak ! dan kalau study week tu kita x bekerah tenaga p library aku pon x tahu jugak nasib aku cemana . hehe . tapi apapapon semuanya datang daripada Allah . syukur sangat , terima kaseh ya Allah .


semalam g jumpak ahmad . beza dah dia lani , alhamdulillah jugak . semua kuasa Allah kan ^^



 

No comments: