Followers

makan sampai lebam


assalamualaikum.

hari ke  sepuluh di sri cemerlang . haha nama nak havoc ja kau . oh harini raya nam merangkap hari penghabisan syawal . hehe . bukan setakat assignment ja nak last last, puasa nam pon terbawak bawak perangai hodoh tu . ish ish . tapi alhamdulillah sempat jugak habiskan puasa nam . memang raya sungguh la kan .. makan sampai penat nak bernafas .

tengahhari tadi makan open house dekat rumah seniora . nah amik kau.. sepenuh penuh mangkuk aku bubuh laksa . laksa penang ye sapa takmau :) , habis ja makan laksa mak seniora promote nasik dagang. argh tak boleh jadi kena try jugak.. makan lagi . amik kau . perut penuh senang hati balik tu singgah rumah ziema , ainil , auu , tg dengan kak atul . makan lagi...depa jamu karipap bagai.. kiramacam minum petang la.. hah kenyang pon pulun jugak makan. haha

dah balik rumah rehat rehat sat lepas isyak tu ayu sampai . ayu tak join g rumah seniora sebab balik rumah.. orang dekat kan boleh la berulang alik dengan jayanya . dari semalam lagi ayu dah pesan jangan beli makanan malam ni sebab ma dia nak masak nasi . aku dengan dino dah agak dah kalau ma dia nak masakkan untuk satu rumah means 7 orang sebab 3 lagi balik rumah . so total yang kena kerahkan perut untuk makan haruslah sekali ganda bilangan yang dirancang , argh pendek cerita ma ayu memang rajin la..kalau g rumah dia memang heaven makanan sungguh . x pernah rasa lapar :)

haha sooo esok kena topup balik . puasa la. banyak sangat makanan yang masuk dan alhamdulillah banyak jugak yang keluarnya. HAHAHA . dah boleh terima jamban begitu . eii aku mana biasa jamban orang kaya kaya ni bak kata mak aku la.. ala jamban duduk tu, euuu . praktis make perfect . haha tak senonoh cakap pasal ni dalam blog :P

ok salam


No comments: