Followers

maxis di hati


assalamualaikum

aceh maxis di hati la sangat kan . padahal ada dua sim card dan dua dua celcom . ngaha . harini maka dengan rasminya aku merasmikan broadband aku . yahaaaaaaa . eksaited taik hidong masin . dua sem aku sabaq je takdak bb tapi entah kenapa sem ni tegedik nak beli jugak. ehem alaaa susah la pinjam pinjam rasa inproper . aceh . so dah beli ni senang la sikit. ada kerja apa pon boleh bukak sendiri . cumaaaaa kena limit sikit la lepasni .. jangan banyak online . minggu ni okey lagi sebab tak start belajaq lagi tapi insyaAllah aku akan limitkan had online bila dah start bukak buku nanti . insyaAllah :)

so jommm online sampai pitam :)

 


No comments: