Followers

modul


assalamualaikum

ok tajuk kita hari ini modul ya. modul . haha modul tu program anjuran UiTM untuk pelajar pelajar dia setiap sem. feedback macam biasala , ada yang suka dan sebaliknya. aku ? tidak mengiakan mahupon menidakkan. hihi

disebabkan aku lepasan matrik so aku punya degree start dengan sem satu , dan surely la modul pon modul satu. sekarang aku dah sem tiga so dah sampai modul tiga la, tapiii disebabkan kerajinan dan kemalasan yang melampau aku and the geng ambik modul empat sekali untuk sem ni :) kerajinan tu ofkos la sebab aku amik dua modul dalam satu sem kan, dan kemalasan tu sebab sem depan boleh besuka ria sebab takyah ambik modul dah . ha nampak tak permainan dia kat situ :P

modul tiga memang sempoi . relax tahap makan nasik jilat jari ha. over gila, tapi betui la apa aku cakap, dapat fasi yang best maka bestla program tu kan . so modul tiga bejalan dengan lancar tanpa cacat celanya, eh tapi ada la jugak celanya sebab aku kena intebiu budak laki. ish aku kan pemalu . ha ha ha. tapi alhamdulillah benda dah settle pastu dapat balik awai pulak tu :) haa yang tu la yang paling best 

maka kemaren dulu aku teruskan dengan modul empat . haa jangan taktau , kami berexplorace dengan baju kebanggaan gadis ayu. baju kurung . haa gitu terbaik kan . he he apa ingat semua explorace kena lari lari pakai track ja ka , explorace kami relax ja.. duduk atas kerusi jawab soalan pastu 'ok kita ke checkpoint seterusnya' ha ha ha separuh mati aku and the geng gelak . dan akhirnya modul empat tamat dengan jayanya walaupon tak berapa nak best sebab balik lambat -.-" yang bestnya pon sebab ada kawan kawan yang sempoi. gelak tak ingat dunia .


kawan seperjuangan .


dalam borang kaji selidik komfident ja tanda sangat setuju dekat column dapat menambah kawan baru . bahaha . dok nampak kawan lama ja pon, kawan baru semua disisihkan .@#$%$. cantik perangai

 so tamatlah riwayat modul tiga dan empat . modul lima come to mama come . haha over !

salam alaik

5 comments:

Fattkiraa Kiraa said...

poyoooooooo ! :p

dari DIANNNN

sailaaf said...

kencang bermodul.haha.
bagus ambik awal. nnt tak yah gi dah.
pernah ponteng skali modul. last kena naik court pastu kena gi semula.haha.

ezzati hamid said...

fat : ha ha . dian lagiiii poyoooo

kak sailaaf : kaan, lagipon rasanya semua modul ada lapan. tp kos zty ada tujuh ja. so meme kena ambik awal la. kalau tak . hemm tak sanggup korbankan waktu waktu cuti utk modul.haha

eh dulu uitm jugak eh?uitm mana ? ye kena masuk court.terbaikkkk. padahal modul jepong noh

Amalina Diyana said...


yang gambar last pegang menara tu comel okay bye !

ezzati hamid said...

haah sebab ada gambaq saya . terima kasih .