Followers

mari bekerja di rumah :D


Assalamualaikum :)

alhamdulillah di bulan ramadhan ni Allah permudahkan segalanya. akhirnya tercapai hasrat nak bekerja. k mohon jangan eksaited sangat . haha sebab baru ja dapat email untuk belajaq macammana cara nak kerjanya. and esok baru bleh start bid bagai . k doakan saya :D

==================================================================
Anda di jemput untuk melayari laman web berikut:
====================================
Pekerja Sambilan Dirumah Diperlukan.

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas

Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:

Mengenai Jobdirumah.com:
jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.

Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dihantar terus ke email setiap pagi secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan.

Maklumat lanjut sila ke website di bawah:

================================================================

k akan diupdate lagi lepasni . lepas dah berjaya dapat projek bagai . :D

4 comments:

nanad said...

woh..mcm best ja >_<
hai titi, windu titi :(

ezzati hamid said...

hee bleh bleh try :D bleh ada geng nanti :D

rinduuu nanadddd gak. hem rindu gila matrik T.T btw nanad awok ny doodle serius makin lawa :)

nanad said...

wahh..tak tertakluk pada spesifik negeri kah? waaaa :O

kannkannkann rindu gilos T.T bila titi nak buat kenduri kahwin? boleh kita reunion time tu..hihi ;)

taklah..biasa2 aja..xdop kije kat umah..huhu

ezzati hamid said...

hish mana ada racist racist bab negeri ni. haha

haaaaaaaaaaaah. ala nanad la dulu.. kan dah ada calon tuu.... lama dah tu haa. woo terrer nanad . teruskan usaha yg comel tu k !