Followers

KUIZ


Assalamualaikum.

waaaaaaaaaaaaah kekok rasanya nak menulis kat sini . 

Petang tadi ada kuiz design and analysis merangkap kuiz pertama untuk semeseter ni. (yahoooo dah tahun terakhir), cuak nervous dan macam macam lagi perasaan macam tak pernah ambik kuiz ja selama 5 semester ni.  :) 

lumrah manusia bergelar pelajar ni habis ja kuiz akan bebincang , walaupun dah berbuih mulut cikgu sejak sekolah rendah lagi bagi nasihat "jangan bincang lepas habis exam , nanti down" arghhh pedulik apa . janji nak cakap .. haha asal boleh la. 

aku pon tak tahu apa motif nak cerita pasal kuiz ni. pftttttt . 

so nak dijadikan cerita aku baca balik post post yang lama dalam blog ni dan sangatlah merepek merapun meruntun menggelikan hati segala isi kandungan dan ayat dan segalanya yang ditulis. sebenarnya dah banyak kali hal ni diusulkan aku - lepastu konon konon berubah - tukar cara menulis dan sebulan lepastu bila baca balik . - same feeling macam mula mula baca sebulan yang lepas

 so conclusionnya - me sangatlah bukan writer yang berjaya macam yang dibanggakan dalam resume kerja online haritu. hahaha

ok esok ada kuiz SAS programming. assalamualaikum . bai



 

No comments: