Followers

hectic week


Assalamualaikum.


today is the day. the day that my mind can rest . (for a while) or to be exact for two days.

haha

start tarikh puasa first haritu (18.6.2015) memang busy dia lain maciam sikit. kejar due date submitting project, article review, case study, test dan yang paling tekejar kejar , interview jpa disusuli final exam -.-

sehari sebelum interview jpa tu submit segala maciam yang kena submit , esok tu pergi temuduga dan esoknya pulak start exam multivariate dan hari seterusnya yakni harini exam population. Alhamdulillah la bulan puasa, bulan yang mulia maka kena la beringat sikit, sabar sabar dan banyak doa. seronok jugak tekejar kejar ni sebenarnya, barula belajar dengan penuh keinsafan (yeke?)

harini nak relaks jap sebelum paper isnin ni. 

k boi nak layan raden (dua minggu tak layan drama, pehh satu peningkatan gaya hidup yang bermutu) . dan sebanyak banyak yang tinggal tu mari kita layan harini ! kahkah (tak bermutu mana pun)

-..-

selamat berpuasa! 
  

1 comment:

zalilawati saidin said...

zalilawatisaidin.blogspot.com follow my blog. will follow back..lets be friends!