Followers

master


Assalamualaikum.


Tak tahu perasaan sekarang ni apa sebenarnya. so end up aku kat sini. hai blog. harini dah masuk minggu kesembilan untuk semester dua . dan terasa la keserabutan dia tu. pilih coursework tapi kayaknya seperti aku mengambil research dohh. buntu sangat kadang kadang sampai rasa nak sambung pehdi lepasni. HAHAHA motif sangat buntu sampai nak smbung phd -.-

bangun pagi pikir proposal, nak mandi pikir proposal, bila la agaknya kesengsaraan proposal ni bakal berakhir. Astaghfirullah x baik mengeluh tapi apakan dayaaaaa tak mampu nak mentipu. sampai satu tahap tu aku rasa macam ambik proposal ja sem ni, padahal ada subjek lain lagi ja. siap programming lagi. Ya Allah kuatkanlah ketabahan hati kudrat otak dan segala galanya yang perlu dikuatkan . amin

emm maybe jugak sebab sekarang ni aku selalu lalai barangkali. muhasabah

No comments: