Followers

Tenteram


Semester dua ni kalau dengar pengalaman senior katanya very the busy. Maciam maciam hal nak kena buat. so kalau ambik 5 subjek tu ibarat menempah maut la gitiu.


4 weeks more to end my second semester. nothing seem crazy to me. crazy as if banyak gila kerja la. sebab semester satu pun apa kurangnya. lagi dashiattt, seminggu dua case study. pengsan. 

EXCEPT busy dengan proposal. woah rasa tak tenteram resah gelisah satu badan bila dengaq perkataan proposal. tengah sedap sedap relax makan kuih petang petang tetiba sembang keluar ayat. ' wahhh kejap sajia dah nak habis semester dua' be like 'WOAHHHHH PROPOSAL AKUUUU!!!!" hahaha sebab bila dah nak habis sem apa maknanya? maknanya kena setel proposal! entahla, dah bebulan bulan pikir pasal bendalah ni, tak jugak setel setel. due date hantor draft 2 weeks lagi. and aku still dilema lagi nak guna method apaaaaaa ni?


hm tadi jumpa sv. HAHAHAHA kena la basuh sebasuh basuhnya. tulis brieft description pun macam tak nampak jalan kebenaran. ha baru kau tahu langit tu tinggi ka rendah. re do ! 



die

No comments: