Followers

Pengalaman kerja satu.


Assalamualaikum.

Today is friday. Belum kepit kuku? ha p kepit cepat.

Cantik kan intro aku kalini, patutla time exam bertulis asyik menung tengok orang sebelah sebab sekarang ni idea langsung tak mecurah curah ke ladang gandum. Dan sebenarnya nak update pasal first job's experience taaaaaaaapi malas. Bahahaa 

Hi Naim. kalau hang baca post ni, ketahuilah aku dah tunaikan janji nak cerita pasal hang. Walaupun tulis je nama hang kira cerita la jugak tu, cuba bersyukur sikit. k nak p cepit kuku bai


No comments: