Followers

teman senjata.*eh.sejati.


haah.ini cuntess 1st cik emiey..eh.sama la..ni 1st cuntess zty juin.kikiki.*dlm blog inilah.ngee~
sangat teruja na masuuk ni.saat akhir before na tinggalkan dunia blogger buat seketika.suda mau balik la..matrik menungguku di sana.huhu.
*eh.berbalik kepada cuntess ye semua*

bepore that.mari kiter usyar syarat syarat nye yerh..

1. Mestilah seorang blogger
2. jadi follower kepada blog emieysandra.. dah tambah satu kawan kan, ehehe
3. buat satu entri, yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati kamu tu. Tak kisahlah, dia tu pakwe atau kawan lelaki kamu atau kawan pompuan kamu atau ayah kamu atau ibu kamu atau adik kamu atau abang kamu atau kakak kamu..jelas kan??
-  tak kisah nak bergambar berapa orang pun, nak edit atau tak tapi mestilah JELAS!
- Entri mestilah menarik yang menceritakan tentang kisah kamu dan teman kamu tu.
3.copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entri Contest Teman Sejati By Emieysandra
4. tag minimum kepada dua orang blOgger lain.
5. tinggalkan url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni..
6. cepat join sebelum 30 Ogos 2010
7. Dua peserta akan dipilih sebagai pemenang.

 ngee~~n here its come~~~

 ~



 ~

uwaaa.tak buleh tengok pic ni lama2.rasa macam na nanges ja.huhu
rindu semua semua.

tengok muka mereka.amat happy kan?hmm.nilah my best friend i ever had.kalau nak tau ni last gathering kami semua before masing masing bawak haluan sendirik..last moment ouh..

kami semua ni geng2 aspuri batch ke 3 asrama smkks.giller rapat kot.tapi ni tak semua ni.ada lagi 2,3 orang yang tak juin dalam pic ni..

ngehhe,nak taw tak di sebalik pic gathering nih.hahahha.lawak siot.kami semua rancang nak picnic.ukeh..konvoi la dengan naik kereta...kereta....kancil.dan 1 kereta..em..tatau la nama kete ni.hee*sori nad*..dan 1 g moto..hehhe.best ouh.pastu p la kat satu pantai ni,namanya pantai bersih.mak ai..bersih giller.ish3..sabo jela..tepakse carik pantai lain..bersih sangat!pergi la kat rnr tepi pantai kat bagan..ngahahhaa.nak gelak besar la nih..ader patot pergi picnic tengahhari buta.hangat kot.dahla pantai kat situ tader sebatang pokok pon.
so..bertukarlah dari picnic di tepi pantai..ke picnic di atas bangunan kat tepi pantai.hahaha

tapi..

kenangan itu tetap wujud dan sangat best oh!sayer sayang kawan2 sayer.

 they say it takes a minute to find a special person,
an hour to appreciate them,
a day to love them,
but then..an entire life to forget them.


na tag


the end~na juin cuntess ni?klik jer link cuntess tu.ngee~

3 comments:

emieysandra said...

thanks sudi jOin contest emieysandra..

bestnyer ambik gmbar kenangan beramai-ramai dgn kwn..
penyertaan diterima
gudluck yer!
~_^

zty said...

hehhe.sesamer.

sajer syok2 juin.hee.memang best.kenangan ouh
yeaa.accepted.tengs.ngee

nadiah said...

dah join gak ya,good luck k..