Followers

saya suka saya.

ermm. 6 days more ! sob.sob _ . _

harini memang best ! pukoi 10.15 ak dah settle semua keja rumah ! hoye3.(padahai bgn lambat jugak.hehhe.) bukak je pintu rumah. pin..ponn.poom.. azwa ngan bel da terenyih renyih dalam keta myvie milik abang azwa.(apasai da macam novel ni)emm. aku pon dengan bangganya keluaq menyarung kasut yg sudah hamper lunyai. erk >< . saya memakai tudung syria bewana oreng untuk kali yg kedua dalam hidup saya. eh asal saya ni? heyyuck ! makk oi ! gilla tak selesa kot. humm. what to do ? just buat muka sengal sudah ! 

hehhe.best yg teramat sangat bila jumpak balik ngan cikgu2. lama gilla kot tajumpak. huumm. teacher zety cakap : eh.zty..da macam penyanyi nasyeed nampaknye.. uhuk3..tesedak penyanyi2 nasyeed di luar sana mendengarnya.hahaha. cikgu syeda still maintain layan kami. da jadik ciku disiplin sekaerang ! ha..hajaq fizik best giller ! hmm. cikgu hazila puji2 je batch kami. uhuk3..malu ! yg tak tahan kena teguk gantung baber kat henset,wakaka.cikgu kata macam kanak2. ngee.mana ada cikgu..tu remajala. :)) cikgu lina pulak tak kering gusi compare zaman cikgu ngan kami. hehhe. cikgu amik degree teruss. fuuh.cayala cikgu ! byangkan 120 org time sem 1.sem 2 tinggai 60 ja. haih.daysat2 ! jumpak cikgu rusyati. peluk rapat2 oh. emm.rindu giller cikgu ! dulu cikgu yati la guru kelaih aku.sporting ooo..memang best la ! ha..ada sorang cikgu ni..aku takasima,eh tekesima bila cikgu ingat nama aku..padahai cikgu tu takpenah hajaq aku pon..emm. sayang cikgu lah. ha..cikgu jamilah namanya..ngehhe.ustazah ziana pon ada.n cikgu seni kesayangan aku ! cikgu zahida ngan cikgu apa ye..emmm.haihh. buleh tecabuut jari.eh keyboard ni kalau nak cerita semua cikgu yg aku jumpak.hehhe.so..lets end here. chingg~ha cikgu arsun pon kami jumpak! puan arsun nila pengetua yg tegas lagi segak bergaya ! hehhe.syok gila jadik vvip ! ngehhehe

zaman sekolah zaman paling rancak ! 

kunun nak makan kat kanteen.caih ! tengok2 kantenn tinggai habuk ja. emm. minum ayaq jala..( ustazah hasnah merangkap pk koko ) fuyoo.cayala ustazah ! yg belanja .hehhe

disebabkan lapaq.kami pon rancang nak p tesco. hehehe. eh aku asyik dok kami2..lupa pulak nak pekenaikan.. kami is for BELL,NISAH,WANI,AZWA n SAYEE ! emm. p tesco konon2 semua bagi alasan kata aku nak beli baju..tup2 aku tak beli apa.depa 4 orang yang lebih. hahaha. sabaq jalah.

eh.apa kegunaan blog sebenaqnya eh ?
hehhe,ak bukan apa..tengok semua blog org len mesti ada current issue.takpon.. something education ataupon ada gakla pengetahuan tu. tp..blog aku ni ada apa ? wakaka. personal tarantang tang ! erk ? 
takpala..mak saya cakap. just be yourself ! kan ? (actually.ak yg cakap sendirik) ngee ~

esok nak p rumah org tua2. sapa nak ikot ? joom. vrommm.vrommm. !!

No comments: