Followers

extend cuti. hoyeahh

dengan ini mengumumkan kmk extend cuti lagi 2 hari.
fuyo2.sangatlah teruja.
ni adalah kerana banjer teruk yg melanda kedah,perlis n sewaktu dengannya. mulanya memang la best tp pikiaq balik, feel very sorry to kedahan n etc. may Allah bless u all. moga ujian yg diberikan dapat diharungi dengan tabah. (acehh.dahla rojak kari,ada hati nak bebel) ngehehe.
emm.selasa ni baru balik sana. abah kata ish.depa ni tak pahamka abah ada meeting haritu. haha.sajala tu..buleh ja balik awai . 
emm.memang la susah skit kan,yela haritu hari bekerja,kesian pulak sapa yg dah beli tiket tu.burn gitu je. maybe boleh extend gak kot ? boleh ka ? ngah3
sepetang bersama !
dah nama pon cuti,seminggu ni ak tak bukak satu buku pon.wakaka. amatlah teruk(!) eh,tapi tak salah gak,manala nak ada buku lagi, sem 2 punya buku still kat secakop kolej lagi.mwah3. kira ok la ni kan..relax2 minda dulu.ceiit.alasan !
excelli tak sabaq gak nak balik sana.rindu sama kmk.alamak lupa ! muet ada lagi ah ni malas ni, nak tulih2 essay plak.haihh. redah jalah.

rindu petang petang disana !

just to be myself ! aja aja hoitin ! proud to be myself !
(yerk.tetiba emosenell) >.<

::ramai bw harini,emm.deepavali katakann. happy deepavali.rasa mcm nak tabuh2 ja hin** seblah taman mlm tadi,bising!  >.<

2 comments:

Mr Ceym said...

haha..muet senang je kot... nie ezzati, nak gtau banner dah siap, leh amik kat sini http://ceym.blogspot.com/2010/11/design-bahagian-pengambilan-banner.html ... Apa2 keep in touch ngan ceym klu nak dapatkan design menarik! haha

zty said...

ya eh ? org kata essay dia susah. emm.pedulikan org.yahh!

yess.tima kaseh bebanyak banyak. suka sudah ada banner.hehhe. pasti k.i.t :)