Followers

kenduri

sabtu ngan ahad ni suresure banyak KENDURI !
kenduri jela banyak , aku x masok campoq hehe , thats all my parents punya keje . ak x suka p kenduri . segenn ! tapi sabtu ni kenduri rumah tok jang aku . soo kena jugakla take part , satg mak ajak p p.tampang , kata beliau lagi harini depa pasang khemah . emm so what ? aku dah guess hebad dah ni mesti tokdak aku ajak tidoq ngan dia ! mesti punya la . puasa tenett la satt noh , kat situ mana ada tenet , yang ada kedai game dekat seberang jalan sana . eiii x kuasa denn nak p .

jadi konkelusinya marilah kita ramai ramai puasa intenet ! jauhi diri anda dari intenet ! dekatilah pengantin baru ! (mana tau dapat aura) hahaha


 ha ni dia antara sevinierr yg org mesti dapat kalau p kenduri
hmm . memang penoh almari rumah aku ni . 


kalau dapat khemah camni best la kan . hijau pulak tu . haha

camni pon ok jugak

ehh lupa bagitau . semua pic is credit to google . ha kenduri memang la best kan , buleh makn free , yang x bestnya makcik makcik tu usyarr pelikkk ja . makcik kutuk saya ehh ? 

haha . tapi aku x berapa suka sangat dapat beg bagai ni . haduih penoh rumah weyy . tapi beg beg tu semua simpan buat recycle time kakak aku kawen nannti . haha

k dahla . jom puasa !


2 comments:

ahmad faiz hassan said...

haha ! kaki recyle! payah betui !

zty said...

haha . ok pa , jimat wehh .