Followers

siap sudah kerja cekk .


assalamualaikum . waa pagi buta lagi nih even dah x berapa nak buta dah sangat . HAHA . ingat senang ke x tidor lepas subuh . opss kantoi !  apa pon rasa macam nak lompat lompat macam froggy kat atas ni sampai tecabut kaki sebab dah siap menghupdate blog ni ha . HAHA . ingat senang ka nak ubahsuai jadi camni . segala url , kod html tepaksa ditempuhi ! fuuh menyampah tahap itik sakit jantung ! tapi still ada yang x pueh hati bukan still la but memang x pueh hati langsong ! arghh ! hasilnya x berapa lumayan dehh . tapi ok la bagi yang butee IT macam cekk ni ha . segala blog yang ada tutorial aku dah jelajah , tapi ada gak yang i just be a silent reader . hee sori la bukan takmau tinggalkan link tapi payah nak tinggalkan jejak dalam keadaan serabut . tapi ada gak blog yang aku tinggalkan jejak . soo sori . (:

dia bajet nak kawen . HAHA . 

pic xdak kena mengena dengan post . haha . actually p butik pengantin untuk kakak aku . :)

walaupon hasil kurang memuaskan tapi aku rasa best sangat sebab my blog is fully hijau walaupon x fully nak kata fully gak . haha . dan actually banyak benda lagi nak kena ubahsuai . 

ehh tapikan lembab dak nak loading ? haishh . gawat gawat !

ha lupa pulak . introducingg my header. HAHAHA . nak gelak kuat la ni , tu ha header yang entah apa apa , guna photoscape ja kakak kakak abang abang . hajat dihati nak guna photoshop tapi nak kerat photo pon tekebil kebil ! ada tak sapa sapa yang buat  header free ? (harapan) T.T



main cunteng cunteng ja ni . tah apa ja kan ,


2 comments:

nanad said...

whoah..sejuk mata datang sini..titi,blog ni xberat pon laa.. ;)

zty said...

haha . hijau mestila sejuk .:)
ye erh x berat ? okok , tengkiuk (: