Followers

talk tadi dan jalan jalan selepas itu .


assalamualaikum

actually malas dah nak cerita tentang talk tadi . tapi disebabkan cik amira suruh aku cerita apa yang depa cakap tadi jadi aku pon tepaksa merewind kembali apa yang depa dok mengomel tadi . haha kenapa mereka aja ? kerana saya x cakap pon . ok saya senyum senget ja kat situ dahtu siap kena perli lagi ngan budak budak tu time naik pentas nak p ambik sagu hati  daripada cikgu .. kak nur ezzati binti abdul hamidd.." haa malu nak cakap hadiah x malu ambik ! " chiss apala budak budak ni. tak baik tau cakap kat kakak lagu tu . HAHA .

apa apa jelah . kadang kadang kita tak faham apa yang budak budak ni pikir kan ? aku pon naik pelik bila kita bagi nasihat or cakap something kat seseorang ni tapi dia buat donno ja macam dia x buad salah padahai memang dia buad salah pon ! ok memang geram kan . tapi kita kena sabaq kan kan . kadang kadang one words tak cukop untuk sekeping hati yang dah terbiarr .. terbiar tanpa ada isian akhlak ataupon kasih sayang . just like cerita juvana . wuu suka sangat !

haha tentang talk tadi ramai gakla yang tau . ishish malu ngat aih . ni semua gara gara banyak sangat tag kat facebook nuha , semua cakap pasai slide nak kena bentangkan tu . mesti keluaq kat wall ramai orang sebabtu semua pakat tau . ishh malu ngat aih ! haha

talk tadi depa just cakap tentang path selepas spm . aini cerita tentang kmk yakni kolej matrikulasi kedah . amboii promote sakan hang aini oii . emm kiranya dia la yang wakil aku , azwa dengan nadira :) nisah jadi mc sambil bagi nasihat sekian sekian pastu arrange video apa semua . bell pulak cerita tentang spa, dia ambik kos terapi cara kerja  . acik wada  promote spa bidang kejururawatan , jiah pulak cakap tentang poli . jiah ambik kos akaun walaupon time spm dia x ambik akaun pon :) dira dengan azwa sebok dengan petanyaan depa . so whatt? aku x buad apa pon . haha

lepas habis semua tu kami p besembang dengan cikgu rusyati . waa homeroom teacher dulu ! rindu gila !



 cikgu yang pakai baju biru itu :)


then p makan dekat komplek tasek gelugoq dan teruskan pengembaraan ke ruma nadira . haha nak hantaq nadira sebenaqnya . dah alang alang tu kami p la snap gambaq kat rell ketaapi . aku jiah dira dengan bell tumpang azwa . memang salute habis la kat azwa nih . sanggop ambik dan hantaqkan kami . tq beb . :)




pemandangan kat belakang paling best kan :)




aksi poyo dengan pokok kelapa :)




haha . rell ketaapi pon chantik jugak buat posing posing kann :)



konon konon sweet 14 la kan . haha




posing laghi :)




wuwu sekali tain lalu . lenyek habis makminah makminah ni semua . haha



ok dahh . sekian saja dari saya

:)

2 comments:

Anonymous said...

tada gmbar aku!!!ta syok2...hahaha...
weyh,ape yg aku omelkan un tataw.maen ckap ja...dah la guna bahasa apa tataw.haha..aku ta tgk ag video tuh,malu la na tgk.hoho.
zati!!!ang mmg p senyum senget ja smbil tkn lappy aku utk ke nxt slide..hohoho=P
thanx weyh,lo ang tada,ta gerak la slide aku..hahaha;)
~ainiwany~

zty said...

amboi ayatt . kalau aku takdak tak gerak la slide hang ? haha apa la.. macam la kita p dua jakan..

btw welcome .:)

yela takdak pic hang , sapa soh blik awaii . :p