Followers

kenduri di singapura . part begambar . hhaha

 entry panjang bejela . kalau ada saket jantung sila minum susu *tetiba
haha


biar gambar bebicara . uhukuhuk uwekk . lani malas gila nak beblogger mahupon berbelogwalking . haha ni pon dah berapa lama x update . hishihs . bila nak rajen tahla makminah ni  . dahdah ni nak upload gambo dekat singapore . baru je curi dari sepupu punya facebook . haha . gambaq sendiri tangkap x upload upload lagipon :)

THE KENDURI . 

depan rumah tuan rumah . haha , sebelum begerak ke CC - community central ,


introducing the bride and the groom . depa kata tak kawin lagi takboleh tangkap gambo dekat dekat soo depa lukis jela . :)

makan jenuh sungguh . skali habis ambik yang lain pulak . 
nak apa cakap ja ambik ja.. semua ada . haha macam hotel .


besama pengantin . waa pendeknya bubuuudak tuu . T.T (cerr cari . haha)

mak mak yang hadir . haha , 
dari kiri : makteh (mak aku) , maksu , makngah , maklang dan maktam 


Add caption

makcik juriah dengan maklang , makcik juriah ni dok canada :) 


ehh mana pengantinn ? 

 keja utama kami kat situ : MAKAN . haha


THE JALAN JALAN AROUND TAMPINES


loyang rise : tempat kami bermalam . haha

tampines , tempat shopping
 ]
kami di texas . hoho

kakak aku dengan kezen :)

err err dengan kezen . haha . FATFATFAT ! urghh

shopping complex mereka kecik je tapi sangat sesak ! serius sesak gilla ! boleh sesak nafas denn . haha


THE SENTOSA : UNIVERSAL STUDIOO 


depa dok sebut universal studio universal studio , sampai sampai sana aku nampak signboad SENTOSA . lahh dekat sentosa kaa , yangni aku penah dengaq dalam tv . hahaha . katak sungguh

poyo la depa 3 tuu . haha ,

mak penat laa . :)

bigbig family there :)

penat menunggu .

around robot robot city . haha *tipu

di egypt

nak tangkap gambaq dengan pompuan kat belakang tu kena queue . so tangkap jauh pon jadila

madagascar ka jurassic park tahh . :)

dah macam kat london pulakk

kat belakang tu ada wain . haa jangan buat mainn tau . haha

kat mesir kat mesir . yeyeahh !

depan entrance

mak lagi . :)

semua yang terlibat . haha except paksu kaklong dengan mashee sebab depa tengah beratur beli tiket . haha

hollywood !

walking around

posing jap


aku kat hollywood tauu . haa jangan jeles ! *poyo

err apatah kat belakang tu , musang kott . hahaha 



battlestar galactica . haa penat beratur nak naik nihh . best memang best , ketaq pon ketaq jugakk tapi x PUASSS ! harggh x sampai 2 minit pon naik ni , laju sangat kott . haha 

THE AIRPOT


girls jumpa cermin . haha

airpot changi

bunga kat belakang tu bunga betui tauu . :)

pakcik nordin . haha

THE MARINA BAY


taktau apa nama dia . haha tapi serius nampak gayatt :)

kapai atas bangunan . hemm tempat pejudian kalau x salah . T.T

joging around . haha

time to sleep *err


best p ramai ramai cenggini , boleh merapatkan sillaturahim :)

lupa letak watermark la , (actually bukan lupa tapi malas . ) :)

No comments: