Followers

kim jong kook


assalamualaikum.
haishh sejak dua menjak tiga menjak ni asyik kim jong kook ja aku search. haha. ingat senang ka aku nak search benda benda cenggini ni. tah hantu mana yang merasok taktaula (wakaka, kerek ja)

sarang surowo. lagu yang dok menggila kat henset aku. haha . ni pon ehsan isma yang tolong downloadkan, harapkan aku download tunggu kfc lingkop dulu kot. haha . memang tak gemar langsong bab bab download ni. amatlah malas dan x reti sebenaqnya. wahaha. tu yang betui kann XD

haih apa minah la yang suka jejaka gengster kan ? haha. ni aku first nampak kookie ni dalam running man. tediaaa smart gilo dengan aksi suka membuli dia . haha. minat ok XD


hish parah betul dah aku nih. gilo dekat kookie ni. 

tengok running man dak ? alah g tengok cepat. variety show terhangat lagi tu. 2010-2011 punya. main cast by kim jong kook (kookie,sparta,commander), yoo jae suk (grasshopper), song ji hyo (ace) , gary (peaceful) ,ha dong hoon (haha,haroro), suk jin (easy), lee kwangsu (kwangvatar)

haha , siang malam aku tengok benda alah ni. sampai dah habis 77 episode XD
sapa nak tolong downloadkan episode 78 and soon ? XD



waha. 

kim jong kook shii XD


jong kook and his two kids XD



huishh boleh meleleh ayaq mata tengok cita ni. serius . dah macam tengok movie pon ada XD


tapi kalau tengok sorang sorang tak best sangat . dia kena tengok ramai ramai .

apa apa pon . running man is the best .

and jong kook la yang paling the best . 

haha . senget ja kan . dia tu x kenai kita pun .T.T



haha . tu lagu memang membunuh betui . silalah dengaq sampai muntah .

##  suara tak macam body. haha . gila

salam.

*benci betui bila baca balik. mesti ada HAHA , rasa macam poyo ja bila ada HAHA ni , tapi bila tulis rasa macam kool ja sebab nampak x serius sangat kan . hemm . apa pa pon aku minat jugak HAHA ni . yo my HARORO XD

No comments: