Followers

family outing vs makan angin XD


assalamualaikum .

penah tengok family outing? ala yang ada jong kook tula . XD XD XD




ni episode 1 . tapi x best sangat . x payah tengok pon xpa sebab takda jong kook lagi . huahuahua . time ni jong kook tak balik dari military service lagi . episode beropa tah baru dia join . ep 20 lebih jugakla . haha 

semalam aku tertengok cita makan angin II , seriuss teringat FO , pengacara by faiz . walaupon xda jongkook aku bangga dengan malaysia *tetiba* 




yang ni episode yang aku tengok semalam . tapi promo jela . tak larat la pulak nak cari yang full . dan xtau ada ke tak . XD . so tengok promo pon jadila , kalau nak tengok kena bukak tv 9 pukul 8.30 malam hari sabtu kot kalau x silap . tapi ulangan jela sekarang ni , nanti mac 2012 kalau x silap dah ada makan angin musim III , comfirm aku x sempat tengok dekat tv . so pandai pandai la hang . *macam penting jekan* 

salah satu ep FO , guest : cha tae hyun
cha concubine ni kalau jadik guest komfem best . aku suka tengok dia yang gila gila tu . straightforward gila dia ni .lagi satu diani kawan JK , memang banyak la pembongkaran rahsia depa dua ni . hahaha . serius best .




x sabaq tunggu bulan 3 ni . ada cita 1N2D , ca tae hyun jadi pengacara . rancangan ni keluaq hari ahad so memang belawan la dia dengan jong kook (running man) .

*ni ja yang hang tau kan*

haha. salam

No comments: