Followers

picnic - titi hayun


assalamualaikum.
picnic . eh ni bukan photo PICNIC tu ya . haha . 3 hari yang lepas aku g picnic dengan family belah mak,ada family maklang, maksu dengan mak aku. best gilo.. dahla lama dah x mandi ayaq terjun, sejak sejak tikus x reti nak kenching kat tandas tuu. hish masalah betui tikus tikus kat malaysia ni kan (?)

some photo yang sepupu aku tangkap dan edit XD 


dengan shima, si penunjuk jalan. XD

merenung masa depan (?)

singgah makan dekat tanjung dawai .

apa apa pon cuti ni ada la jugak benda terisi kan daripada teperap ja kat rumah . kekeke , tupon mula mula memang aku takmau ikot dah sebab konon konon saket perot la apa la , tapi sebab mak ajak aku ikot la jugak . ikot cakap mak ni memang x rugi la. haha . enjoy (!)

salam XD

4 comments:

nanad said...

gambar kedua tu cantik ^_^

zty said...

tengokla model dia . kekeke XD

Liza Razak said...

bestnye boleh mandi air terjun !! :)

zty said...

best sangat XD
anda bila lagi ? hihi