Followers

sehari bersama mereka


assalamualaikum

19072012 . aini dengan sukacita dan baik hatinya bawak aku, azwa, put dengan shikin g jalan jalan area penang , belah island sana . untung jugak dia mengaji area penang jah , boleh bawak kami g jalan jalan . hehehe . tengkiu la hang aini . ^^ lain kali buat lagi ^^

serius saket habis rahang rahang aku , mau taknya .. jejak jejak je kaki dalam kereta comel aini tu .. terus bukak cerita . masing masing bukak cerita . hemm apa lagi.. bising taktau nak habaq dah. sekali gelak nak teburai perut . haha . metaforanya 

memang best gila la hangout kalini . masing masing duduk jauh jauh sekali jumpa macamni la.. banyak ceritanya . gosip pon banyaaaaak . haha . aini study usm , azwa pulak upsi , put dah nak masuk unimas , shikin pulak nak masuk upsi . hemm untungla ada geng dengan azwa .. aku ? heh dok la sorangsorang kat kelantan . haih -.-"


aini . ketua rombongan . haha xdek dia ni x sampai la kami kat toy museum tuuu


put . penyemak antarabangsa . haha

shikin . penyeri kereta

azwa . si sendawa . haha


arghhh ! johny depp sayeeeeeeeee . 

click click


 toy museum yang dah nak pindah ke teluk bahang so semua toy toy dah kena bungkus masuk dalam balang balang plastik . haa tengokla gambaq , kawan aku cakap sebelum sebelum ni kalau toytoy yang besaq macam jack sparrow kat atas tu dia letak gitu gitu ja.. nak tangkap gambaq pon boleh peluk peluk . hemm disebabkan dah nak pindah.. hampeh ! tangkap kot luaq jela mampu -.-". pakcik chinese yang jaga kaunter tu pulak  boleh dia pauu kami sampai spoloh hengget ! ayam punya pakcik , mentang mentang la kami muka baik baik belaka dia buat kami macamni. sobsob  .  kalau tahu dalam dia macamtu memang x masok kottt . haih .ehh x baik menyesai . tutttttttt

dah habis layan layan toy , p semayang apa semua .. g la pantai batu ferringhi , niat kat hati nak makan laksa tapiiiiii satu kedai pon x bukak. xdak rezeki betul . 


FFL . friend for life . yeah !

nila geng aku kat sekolah dulu . dalam kelas keja gelak jaaa. haha . kalau cikgu buat lawak budak budak lain mesti diam jaaa.. kusyuk buat apa taktau.. aku dengan depa dua ni dengan naimah sorang lagi jela yang dok gelak. tak faham betui dengan orang lain.. xdak perasaan kot. haha . pastu bila kami gelak , aini mesti tengok kami.. pastu buat shusssssss . kami pon diam . dia kalih depan kami gelak balik. hahhaha rindu gila nak buat macamtu lagiiii. ^^

aini , puput , shikin , aze

sampai sampai ja terus snap . gila snap !
  
candid candid .

dah habis jalan jalan kat pantai , kamiiii pon terus g padang kota . apa lagii cari laksa la. heh mahai mampuss.. laksa oke lagi. ayaq diaaaa perghhh boleh dapat kenching manih , dengan manihnya.. mahai pulak tu. haha standard klcc kot . cheh ! tapi takpa janji dapat makan laksa , aini belanja pulak tuuu . hhehe . 

pukul 8 camtu baru sampai rumah . jalan jem , lupa pulak nak bawak roti . eh ? kakak aku cakap.. tula hampa.. pandai sangat pilih waktu balik sekali dengan orang balik kerja.. memang padan sangat la . haha nganjing pandai !

esok nak sahor , bawak bawak la  betaubat sikit ^^ salam alaik

2 comments:

Aini Wany said...

mekk. aku baru baca nih. ouh. terimakseh puji aku. hahaha. nnt kita g jejalan lagi ye. :D

zty said...

hehh mana ada aku puji . silap baca kot . hahaha . yeyeayy hg kalau ak x puji pon mesti bawak aku punyaa . kankan ?

p/s : x bawak siap laa !