Followers

prank bulan september


assalamualaikum .

satu masalah aku yang aku malas nak selesaikan adalah tak ingat besdey orang . baha sorila , entah kenapa dan mengapa masalah ni sangatlaa susah nak lari dari aku yang baik hati ni . even kawan baik aku sendiri pon aku ingat ingat lupa ja haa dan tak ingat pon ada . ngaha , kadang kadang syukur sebab ada facebook . oh yeah kalau benasib baik aku sempat la jugak ucapkan hb dan kalau x benasib baik tu wish jugak tapi belated la . hihi 

selalu sangat aku buat note tapi biasala note selalu ja hilang , buku nota pulak tiap tahun tukaq baru. nasib nasib . hupdate dalam henpon , henpon aku yang lama abang aku dah ambik balik . maklomla henpon pinjam . ngeh . so maksudnya tiap tahun la aku kena hupdatebesdey orang . ohh aku memang la rajin kan -.-"

haha so harini depa ramai ramai rancang nak prankan besdey girl bulan september . ha lima orang sekali gus . amikkau memang kena la.. dengan tepungnya . ok tepung tu memang terrsangatlah okey dan yang tak okeynya bila wujud cencaluk . ye cencalok weh . busukk mak aii taktau nak habaq la kan .hah ni semua kerja dino yang suka kenakan orang ha . haha 

so 

 
baha kek surat kabaq eh . ni indulgences tau . perghh terangkat sampai muak .

happy burstday to my beloved friend 

intan nadiah abdul aziz (14/9)

ismaifazira ismail (20/9)

adibahtussyaza abdullah (21/9)

amalina diyana suhaimi (24/9)

nur ashyikin abd latiff (25/9)

haih ramai betui bulan sembilan . ni kalau nk beli hadiah pakai pokai la ha . hehe 


soo sesapa yang aku tak ingat besdey tu jangan marah eh . ingatkan la .. ala hari bahagia sendiri , sendiri la ingatkan orang lain . keke :)

 



No comments: