Followers

my day .


assalamualaikum :)

today is my day . alhamdulillah :)

haha berbeza sungguh tahun ni dengan tahun lepas . tahun lepas penuh wall aku dengan wishes . kahkah tu sebab aku letak dob dekat about me . tapi kalini aku tak letak .. saja.. and guess what ? satu wishes pon takdak . tapi aku takkisah sebab kawan kawan yang ingat dah wish ikot phone dan aku tak harap orang ingat birthday aku sebabbbbb aku memang tak ingat birthday orang. hihihi . ada patut aku lupa birthday azwa haritu . haih malu sehari . so aku dah buat list birtday. insyaAllah tahun depan aku ingat semua birthday orang . :)

so what i get this morning . wishes from my mom . happy birthdayy to you :) heee makaseh mak . harini aku balik rumah , baru sampai pagi tadi . sabaq jela dalam bas semalam.. tensyen dengan pakcik sebelah seat aku . aku duduk single seat ,dia duduk double seat dengan anak dia . first tu dah harap dapat bertahan dah sebab dia smelly sikit , then 12 am camtu dengan bunyi dia bukak jajan . perghh dahla aku lapaq time tu. tahan jela . ok terima lagi . elok pukul 1 lebih tu aku nak lelap mata . tiba tiba aku dengan satu bunyi yang mengerikan . adoii dia punya bedengkur macam tidoq kat rumah tuu. sabaq jala. tensyen sampai tahap tutup telinga la.. dahla sejuk. grrr bengang gila kat pakcik tu. grrrrrrrrr. sabaq jela . %^@##@#

so semalam aku ada tepikir satu benda ni .

"kadang kadang apa yang kita rasa kita boleh buat , kita belagak dengan resultnya , even tedetik rasa tu dekat hati sekalipun . last last kita end up dengan buat the reversing yang kita cakap tu/pikir tu"

so aku truly and deeply trust in Allah :) Allah know better from us soo mesti ada sebab kenapa jadi macamtu kan :)


3hb 1 ni exam final sampaaaaai 20hb :) *menggigil*


2 comments:

Fattkiraa Kiraa said...

oitt . tak taw pown beday hang . siap hang balik umah nanti . haha . niway . HappyBelatedBirthday . . . >_<

ezzati hamid said...

hihi rahsia alam XD