Followers

blended learning


assalamualaikum :)

haha setelah sebulan beperang dengan perasaan nak bersosial network akhirnya harini tewas gak . tumbuk meja lima kali . sejak masuk sem 4 sebulan yg lepas aku dah tak bawak broadband , dengan baik hatinya bagi bb kat abang aku , ingat nak share p1wimax dengan housemate . tapi sebab limited buat aku fikir lama sikit , sampai sebulan boleh lepas la jugak jadinya..

tapiiiiiii disebabkan harini ada blended class so apa boleh buat . segan pulak nak menumpang bb orang lain , takpon line orang . oh sungguh tak bermoral sangat , lainla kalau kejap ja .. sebab selalu kalau kena update canvas atau slt aku memang tumpang ayu ja.. ni dah madam ishtiharkan blended class pulak.. means semua kena online sekali gus tepaksalah amik atenatif share wifi jugak . aku share dengan budak rumah bawah , depa guna tm . so ok sikit kot , unlimited plak tu

haha dah dapat line ni mulala semua kerja tak jadi . ada ja benda nak search , selalunya aku lepak dengan henpon nokia cokia tu ja . harini depan laptop la pulakkkk . deng you zati !

so cita pasal blended class ni . macam tak effective ja untuk manusia manusia yang kurang motivasi belajaq . teutamanya aku . kena buat discussion ikut canvas pastu tanya la apa tak faham ka apa . aku salin jawapan je pastu menyampuk komen sikit . pastu lekat kat blog . tepat kul 12 dah logout canvas . syabas betei !

mungkin sekarang zaman teknologi belebihan kot . so semua nak guna it . tapi ok jugak .. bleh simpan data dalam dropbox , update slt dalam drive , blended learning guna canvas , online quiz bukak ilearn . 

technically , memang patut pon aku share wifi . 

haha

2 comments:

semutsengal said...

jom share wifi dengan aku !

ewahhhh !

ezzati hamid said...

ewahh ewahh . takmaula share dgn semut ni buat rugi ja . kecik !