Followers

kebuntuan melanda !

sangat tidak tahu mahu memilih hapa ? huwargghhh (skemanya)
emm.UPU sudah perlu diisi . haduihh, penin kepala menggangu prestasi saya. ok, skema balik,, emmm. seriusly x tau nak pilih kos apa untuk sambung study nanti. emm, maybe xkan mintak kejuruteraan kot sebab ak dah dapat sedikitt hint yang mengatakan amatlah tidak layak si ezzati hamid memilih kos itu ! hahahh
setiap kali buat experiment fizik ak mesti x dapat result yang betui ! wakaka, tu x pa lagi, yang teramatlah harunya bila experiment elektrik (capasitor) ak langsong x dapat buat, just dapat 2 reading lepastu microammeter x mau bergerak ! geram gilla, pastu cikgu suruh p amik apparatus budak laki, ak pon dengan kompidentya p guna apparatus depa, tut2 ak sentoh ja kapasitor, terus dia x begerak ! hahahaha. gila hebatt ! try yang kawan ak punya experiment, depa buat ok ja, tut2 ak sentoh kapasitor, hmmm, macam besa lah, x discharge langsong kapasitor tuh  ! time tu bengang gilla.muka dah super cengeng, kena pulak marah (bukan marahla , nasehat kot) ngan cikgu en, bla3.. emm, last3 cikgu gelak ja kat aku, mungkin muka bengang sangat kot. hahahah. x mau amik elektrik ! for sure ! *actually ak buat dengan sorang kawan lagi*

uwekk2. fenin3 (baby becakapp)


perlu ka ada pic ni bila search buntu ? haha


nak industrial designer ! insyaAllah.

4 comments:

~~su manje~~~ said...

su ader kat sini selaku pengomen tegar dan tak de tapis tapis...

zty said...

hehe. tengkiyuss su manje.

FAZLINA AZIZ said...

bdk pure sains ke?
pure sains sng je,xlps still blh amik bidang akaun ke ape.

zty said...

x pure kott.ada impurities skit2. hehhe, kat matrik amik kos sains fizik, emm,akaun minat jugak tp xdak basix lagsong kott. huhu