Followers

my big heart .


 assalamualaikum .
morning . hah ingat senang ka aku nak ucap morning dalam blog ni ? . the reason is = pagi pagi kerja banyak mana buleh online . ok aku tipu . haha . harini kena bangun awai , lepas subuh nak bemalas malasan pun x buleh . kenapa ? kerana harini nak hangout ! apa itu hangout ? hangout tu gantung keluar . ngerti kamu ? haha .

nak hangout pon muka macam x gosok gigi je , fuluss takda puan puan dan bapak bapak ! haish . ni pun buat muka lima ringgit mintak kat kakak aku . uwaa RM 10 hengget ja mampu aku mintak . ok aku faham sekarang zaman kemelesetan ekonomi ! aku dah makan nasik tadi . sampai muak makan sambai telur ok diulangi sambai telur . bukan apa ulang tu , aku yang masak sambai tu . hahah . (patot la x sedap) . tahla dulu ada sorang cikgu aku tengok la my jari thens beliau kata " ha jari runcing ni . terrer bab bab seni , pandai MASAK , emm pandai jahit " woww time tu tutup mulut sambil kawan aku gelak gelak . hahah . MASAK ? ni apa kes aku masak selalu x sedap . sedih tau ! kalau nasik goreng tu adik aku jela yang layan . hahah . dah banyak pecubaan den buat . ok fine practice make prefect ! ohh sheet (helaian kertas) dah banyak kali buat but still hasil dia goyang gigi serta kembang kempiskan rib cage ! hmm konklusion dia disini hypothesis is not acceptable for cikgu . tapi mana nak tau tiba terrer masak suatu hari nanti kan . winkk >.< ehh melalut pulak , bukan apa makan siap siap , ini adalah untuk penjimatan berganda . ok kawan kawan nanti keluar eden nak puasa ya . haha .



hah sapa x mau jimat ? meh beta pancung kepala dia !

DAN


this is my big heart for tuan hamba sekalian . jeng jeng jeng 

jeng 

jeng jeng . haha .











tadaa .

nah amik HEART den . haha . (saja nak tunjuk inai ja tu .)

dan introducing my kolerfull candle .



 haha . tiba tiba rajin nak buat lilin . habis aku leburkan lilin kenduri yang orang kenduri bagi . wangii tapi menyakitkan kapala kalau bau lama lama . bahayabahaya .jadi jangan bau lama lama



hassan JR . ni warna warni sangat kot untuk hang kan . ehheh .


eh lupa pulak . ni nak bagitau . cantik tak header saya ? waahh cun kan . jangan jeles na. tu nanad yang buatkan . ohmyohmy sangat hijau kan ? well hijau kan hensem . err ok xda kena mengena . haha

chomel kan .




terasa panjang pulak entry nih . actually banyak lagi nak tulis tapi sian pulak kat keyboard ni x berehat dari tadi (idealess x mengaku) dah 8.14 am . kena besiap sedia dah ni . kdaa 



6 comments:

ahmad faiz hassan said...

haa ! stailo lahh lilin tu ! NAk3!!

zty said...

hahah . 2 ringgit ja untuk hg ,

jom la slasa ni . kalau hg p aku bagi kat hang , ehheh (bodek)

ahmad faiz hassan said...

haha.. xkan aku sorg.. malu mampuih

zty said...

ohh laki eh ? emm hajak la yg lain , spa lagi tah , haa lutfi yazid..
ehh bukan hampa sekolah ka ? ehhe , sorisori . xpala ..

nanti la aku bagi ,

ahmad faiz hassan said...

haha.. panndai.. paham pon

zty said...

uu tima kasehh . ak memang pandai .. haha .
tapi kalu hg nak ponteng x pa aih .. ak sahkan :)