Followers

saya suka handmade !

waa . dah lama x buat handmade bagai ni , wuu siriyussli x ada mood !

tapi . tengok ni ! ushar sini ! booo . jeles nak mati . camna boleh buat benda ni pulak depa ni ? waaa jeles gila ni ! cepat semua , ushar sini .


hmm . katanya buat daripada polymer clay ! bushh . nak jugak

sapa nak p shah alam ? nak ikott . nak p belajaq kat sini


waaa . jeles !



emm . tengs to enchik goo , nak buat benda chomel cenggini ahh ! haishh , 

apa buleh buat , aku just mampu buat benda simple camni ja ,



lilin friendshipp nama dia . haha , ni aku buat kat matrik . ehh bukan aku buat tapi aku dan kawan kawanku , dengan azwa dan farhana . hee , 1st time buat lilin camni . emm actually kami masok petandingan . ( :

ni fraame untuk romate aku kat matrik dulu . (( :


ni kad saja saja untuk kawan smkks . :))

dan ini juga !


haha . tu jela yang mampu aku buat pon . lebih dari tu pon benda simple ja . haishh ! saya nak yang x simple ! buleh kau bagi ? haha 

kau jawab : buleh belah , cari sendiri la dik . :)

haha . k dah , jangan nak merepek banyak sangat malam malam ni . jom layan jemaah kolesterol . 


10 comments:

ahmad faiz hassan said...

awak kata awak nak wat lilin kat saya..
MANADIA WEH !! haha

zty said...

hahah , lupa denn .
boleh dak nak buat buat lupa ? haha . haritu ku buat , lilin murahh . rosakk habih . dahtu malaih teruih .

hish awat hg engat ? kann aku kata , kalau rajeen . haha ,

ahmad faiz hassan said...

aha. benda free ingat laa..
rajin kaih,, nak wat kenangan.. nak tunjuk kat cucu2 aku kata aku wat !! HAHAHAHA

Pupel Liyana said...

nice sayam :)

zty said...

hahaha , kata hg buat sendiri la ? mau cincang cincang buat kari ja hang ni .. haha .
nanti r ku buat nahh , lani mood malaih lagi . haha

zty said...

pupel : haha . ayam goreng masak togehh tu . :)

nanad said...

creatif la titi ni..awat kat matrik dulu tak buat lilin banyak2??matrik kan selalu sangat blackout..lol

zty said...

nanad : hahaha . kat matrik dulu kan study 24 jam . mana sempatt buat lilin . muhahaha . (busy buat kuak lentang)

blekout la best . x payah buat tutorial . hahaha .

nanad said...

gahahaha..SETUJU! ;D

zty said...

haha . kuak lentang tu setuju sangat la kan .