Followers

wordless friday .


salam
haha bukan wordless wednesday ek . wordless wednesday ada gambo ja , wordless friday sebab xtau nak tulis tajuk apa. hahaha . kukuh dak alasan ? :)


hm harini keluaq lagi dengan aini dan azwa . haha . ada patot aini mai rumah aku dok buat taik mata lagi atas kusyen . haha adoii . then kami p bsn beli no pin ptptn , tapi x boleh apply lagi sebab aku x bukak akaun bank islam lagi T.T , minggu depan lakot . insyaAllah . then p tangkap gambaq dn terus p makan . ahak makan tu besala.. kalau keluaq x makan x sah kot. haha . 

ok agenda utama tulis ni sebab nak bagitau henpon yg abang aku bagi tu rosakk . warghh sedihnya ! rasanya bateri je yang rosak. tapi tapi tapi.. malasnya nak p pebaikk. skarang guna balik aa henpon buterfly kaklong . sedih sangat ni bukan apa.. lepasni x boleh tangakp gambo dahh la . warghh T.T . 

takpa. kita tinggalkan yg sedih meh kita move ke agenda gembira pulak . hehe . yeay sya dh bejaya siapkan beberapa feltcraft . nanti aa upload . kemalasan melanda . hehe

ok sekian saaja . salam :)

No comments: