Followers

seven - e


assalamualaikum .
temasok harini - 18/9/2011 , dah 11 hari aku dekat mache , mulanya memang ingat x gempak kat sini tapi bila dah ada dekat sini , mache is supercool ! haha . best la bila dah ada kawan kawan yg gempak dan romate yg cool , aku duduk dengan budak diploma sekarang so memang status menumpang la . lagi sebulan baru budak diploma keluar then baru dapat bilik sendiri . insyaAllah . tupon sesem ja dapat kolej , sem dua kena duduk rumah sewa jugak . sem tiga pindah kampus kb pulak . wahh kampus kb tu memang tengah tengah pekan sungguh kott , shopping hari hari la aku ^^

dalam geng aku . seven-e aku dengan ayu ja dok kolej , lagi 5 orang dok rumah sewa . takpala jimat sikit duk dalam en , tapi nanti sem dua kena pindah jugak T.T , ptptn aku x settle lagi , harap sangat dapat settle dalam sem ni jugak . amin


seven-e

aku pon tak pasti kenapa seven-e ?  tapi yang pasti zima dengan tg memang suka shopping dekat seveneleven . haha


mds is supergempak ! walaupon rasa nak tecabut gg sebab asyik dengaq taklimat ja . haish masuk telinga kanan keluaq telinga kili . ^^

eh lupa la nak cerita . minggu first aku kat sini , dila bawak aku round pekan machang . eh sapa kata machang ulu ? not bad apa .. changloon dulu pon x macam ni tauuu . haha , aku beli toto . tapi kecik jela , jimatt kann .

klah . ni guna imc , apa tah maksud dia , tapi yang aku tau guna prepaid ni RM10 untuk 18 jam .
ok salam :)


2 comments:

anayue said...

zati da tak igt kat aq..huhuhuhuuu

zty said...

eh pasrah pulak nonom ni . ingat la wehh , nom is always in my memory ^^
ingat ja " aq" . " hahahaha.." tu trademark hg dlm mesej kan . hahah .