Followers

the prank


assalamualaikum .
haha actually this is the 'basi-es' story , happen last week , thursday 15/12/2011 :)

tapi still segar di ingatan . nilah first time orang buat prank kat aku ::nangis:: , tapi time tu cool jelakan . ehem ehem . control la sikit kan, sebenarnya aku dah macam dapat hidu hidu kerja senget depa ni . alahai birthday dah nak dekat la katakan , perasan orang nak buat prank kat dia , tapi ok la tu sebab memang betui tejadi pon kan . ehem ehem :suka:

ni semua rancangan dino , ainil , tg dengan dian . amboi seronok betul depa pekena orang. time tu kami semua gather dekat rumah sewa dian,tg dengan ziema . dahtu dino ,tg dengan ainil keluaq g  mache , alah konon konon nak beli barang keperluan la tuh , padahal beli kek kat kami . why kami ? sebab this prank bukan untuk aku sorang lah . untuk aku, ziema dengan ayu :) , bukan kek ja depa beli.. dengan ubat ubat gigi sekali depa beli . pheww 

time depa sampai depan rumah sewa tu , ainil call aku cakap depa dah otw dahtu depa suruh kami siap siap untuk keluaq tangkap gambaq sesama . alahh konon konon nak tangkap gambaq last session la , then kami semua pun keluaqlah . mula mula memang aku dah syak macam something tau . tapi aku buat bodo ja.. kalau salah jenuh malu kan . HAHA . then semua memang buat relax ala ala xdak papa berlaku , pastu tibalah masa yang mereka tunggu tunggukan . tapi tak tepikiaq pulak aku yang time ni la kemuncak dia . elok dino set ja kamera .. semua segak ja posing depan kamera . one two threee .. HAHAHAHA dengaq orang menjerit sambil laju ja tangan tg,ainil, dino dengan dian calit ubat gigi dekat muka aku,ayu dengan ziema . chaihh tekena sudah .

petang tu memang belari sakan lah kami . :best:
dan malam tu kami masak spageti . eh cop . bukan kami tapi mereka . HAHA . eden memang lomah bab masak memasak ni . T.T habis hangit tempura tg aku goreng . HEEE . should i married a chef ? :)

dan malam tu kami sama sama baca nota kesatria untuk exam kesat keesokan harinya . oklah tu je nak cita :)

dan keesokan harinya aku dapat hadiah dari dino . one packet famous amos dan satu kotak pek body shop . teharu gila kan . padahal lambat lagi nak nineteen :)

eh lastly tengs to dino, ainil, tg and dian . love uoll :)

EH LASTLY LAGI . 28HB DECEMBER IS THE HOTTEST DAY KAN ?
say it or i kill you XD

saranghae and salam semua :)

: 5hb ni stat exam  :
: rindu novel la :
: rindu feltcraft  :

No comments: